Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Events

acconavm is altijd actief met initiatieven om nieuwe collega's te leren kennen. Hoe groter de betrokkenheid, hoe nauwer de samenwerking en hoe beter de resultaten. Dat sluit naadloos aan op onze visie: dichtbij kom je verder. De events die wij organiseren zijn de eerste stap om (ex-)studenten, professionals uit onze branche en managers uit het bedrijfsleven te leren kennen.

Hier een overzicht van komende events.
Kom langs, je bent welkom!

RSS-feed agenda
Werken bij accon avmSponsorendiner Young Financials
  • 20 maart 2018
  • Roadshow

Ontmoet ons onder het genot van een hapje en drankje!

Het sponsorendiner van studievereniging Young Financials vindt dit jaar plaats op dinsdag 20 maart 2018. Accon avm sluit graag aan bij dit diner om diverse studenten te ontmoeten.

Inschrijven via ons is helaas niet mogelijk. Voor meer informatie over deze activiteit, kan er via SV Young Financials contact worden opgenomen.

Tot 20 maart a.s., wij kijken er naar uit! 

Lees meer
Werken bij accon avmWorkshop 'Schermen' beACtive
  • 23 maart 2018
  • Algemeen
“Ga je met ons de strijd aan en duelleer je jezelf richting de top?”

Pak het zwaard en scherm je richting een carrière bij acconavm.
Schermen is een eeuwenoude sport waarin twee mensen met elkaar het gevecht aangaan voor de winst. Het is een olympische sport en wordt op het hoogste niveau beoefend. Het is de bedoeling dat je gevechtstechnieken zichtbaar worden zonder dat je daarbij de tegenstander bezeerd. Net zoals het schermen behoort tot een olympische sport, zo behoort accon avm tot de top binnen accountancy.

Binnen acconavm staat jouw carrière centraal. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en het maximale uit je carrière te halen. Maar je bent zelf verantwoordelijk voor het grijpen van de kansen. Je zal zelf de strijd moeten aangaan en moeten vechten voor je plek. Om dat te bereiken krijg je optimale begeleiding en een persoonlijke “performance manager” die je helpt om je doelen te verwezenlijken.

Heb je altijd al binnen een accountancykantoor willen werken waar jouw carrière voorop staat en waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf uit te dagen? Kom dan naar dit event waar we graag met je de strijd aangaan.

Het event wordt georganiseerd op een unieke locatie, namelijk De Agnietenberg, Haersterveerweg 23 in Zwolle. Het programma ziet er als volgt uit:

-    14.00 – 15.00 uur -  Ontvangst met presentatie over acconavm;
-    15.00 – 16.30 uur -  Workshop Schermen o.l.v. scherminstructeur;
-    16.30 – 17.00 uur -  Afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje.

Pak je zwaard en ga met ons de strijd aan. Meld je aan via onze website of via beACtive voor ons event in Zwolle en wie weet zien we elkaar daar! Let op! Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Lees meer
Werken bij accon avmPartnerdiner SV Increase
  • 29 maart 2018
  • Algemeen

Op donderdag 29 maart organiseert SV Increase het Partnerdiner. 

Het Partnerdiner biedt de mogelijkheid om als student in contact te komen met bedrijven, wij kijken er naar uit om met jou te eten en kennis te maken. 
 
Meer info is te vinden op de website van SV Increase!

Lees meer