Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

De werkomgeving

Ondanks de grootte van onze organisatie, werk je bij acconavm in een persoonlijke en prettige omgeving. Je krijgt de vrijheid om je ambities waar te maken en jezelf te blijven ontplooien. Wij bieden je een transparante werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd om je eigen verantwoordelijkheden te nemen en kansen te creëren. Alle voordelen van een regionaal kantoor, met de gemakken van een landelijke, grote organisatie. Dus, mensen met lef en gedrevenheid die ook een leven naast het werk willen hebben, zitten goed bij acconavm! Zowel voor studenten, starters en ervaren professionals hebben wij diverse mogelijkheden. 

Alle voordelen nog eens op een rijtje:

  • Alle mogelijkheden en begeleiding om je te ontplooien;
  • Een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden;
  • Een acconavm academy bestaande uit masterclasses; belangrijke onderdelen zijn het management development programma en trainingen op het gebied van vaktechniek. Hierbij wordt rekening gehouden met je individuele leerdoelen;
  • Een gezonde balans tussen werken en vrije tijd;
  • Regionaal gericht, dus er is altijd wel een kantoor van acconavm bij jou in de buurt;
  • Klanten uit diverse sectoren en branches.

Wil je graag meer informatie over hoe het is om te werken bij acconavm, bekijk dan de diverse website onderdelen of bel voor meer informatie met onze recruitmentafdeling: 026 - 384 23 86. Je kunt ook contact opnemen met een van onze recruiters.