Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Jouw ontwikkeling

Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals.

Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg)opleidingen.

Opleidingsprogramma voor starters

  • Interne Talentenprogramma's. Trainingen 'on the job' met focus op je persoonlijke ontwikkeling en adviesvaardigheden, commerciële talenten en jezelf ontplooien binnen de organisatie; 
  • Vervolgopleidingen. Veel gekozen vervolgopleidingen zijn: Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en -organisaties.

Opleidingsprogramma voor professionals

  • Intensieve Masterclasses op de werkgebieden Accountancy AA, Accountancy RA, Belastingadvies, Agrarisch en MKB advies, Werkgeversservice, Juridisch advies en Management;
  • Ook Managers krijgen via het Management Development Programma een uitgebreid cursuspakket op verschillende niveaus;
  • Vervolgopleidingen als Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en -organisaties.

De acconavm academy

acconavm is ambitieus en vindt groei van haar klanten en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij sinds 2008 een inhouse opleidingsinstituut, de acconavm academy. Per jaar organiseren we masterclasses, webseminars en e-studies voor onze accountants en fiscalisten. Dit doen we op een vestiging in de buurt, zodat je opleiding altijd dichtbij is. Tussendoor bieden we vaardigheidstrainingen aan, zoals advies en communicatietrainingen, maar er is ook budget beschikbaar voor je eigen persoonlijke wensen op trainingsgebied. Zo blijf je dichtbij jezelf, en zorg je wel dat jij en ook je klanten blijven groeien!

Wil je meer weten over je opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, bel dan met onze recruitmentafdeling: 026 - 384 23 86. Je kunt ook direct contact opnement met onze recruiters.

Ben je student? Zit je in de laatste fase van je studie en bent op zoek naar een plek waar je alles uit jezelf kunt halen? Bekijk dan even onze studentenpagina voor meer informatie.