Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Sollicitatieprocedure

Solliciteren op een vacature
Wil je solliciteren op één van onze vacatures? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Binnen 7 werkdagen weet jij of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. Een eerste gesprek vindt plaats met een recruiter. Bij een tweede gesprek is een toekomstige collega uit je vakgebied betrokken en hoor je snel of wij je een contract aanbieden.

Open sollicitatie
Een open sollicitatie kun je sturen door hier je cv toe te voegen en de aanvullende vragen te beantwoorden. Binnen maximaal zeven dagen na ontvangst van je open sollicitatie ontvang je een terugkoppeling van een van onze recruiters. Dit betekent een uitnodiging voor een gesprek of het doornemen van je wensen en mogelijkheden voor vacatures in een regio of een afwijzing wanneer je (nog) niet voldoet aan de functie- en/of organisatievereisten.

Vragen?
Met vragen over een vacature, het sollicitatieproces en open sollicitaties kun je altijd terecht bij een van onze ervaren recruiters. Je kunt de contactgegevens van onze recruiters hier vinden. Daarnaast vermelden we in elke vacatureplaatsing de contactgegevens van de vacaturehouder of recruiter. Mocht je vragen hebben, neem dan dus gerust contact op met de betreffende vacaturehouder/recruiter.