Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Events

acconavm is altijd actief met initiatieven om nieuwe collega's te leren kennen. Hoe groter de betrokkenheid, hoe nauwer de samenwerking en hoe beter de resultaten. Dat sluit naadloos aan op onze visie: dichtbij kom je verder. De events die wij organiseren zijn de eerste stap om (ex-)studenten, professionals uit onze branche en managers uit het bedrijfsleven te leren kennen.

Hier een overzicht van komende events.
Kom langs, je bent welkom!

RSS-feed agenda
Werken bij accon avmLOF congres 21-9-2018
  • 21 september 2018
  • Algemeen

Dit jaarlijks Congres, georganiseerd door Landelijk Overleg Fiscalisten, is een wetenschappelijk congres voor studenten fiscaal recht en fiscale economie uit heel Nederland. 

Accon avm sponsort dit congres en zal ook aanwezig zijn. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Voor meer informatie en om je in te schrijven, verwijzen wij je graag naar de site www.lof.nl.

Lees meer
Werken bij accon avmBeroependagen 2-10-2018
  • 2 oktober 2018
  • -- maak een keuze --
De Beroependagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat door de Financiële Studervereniging Amsterdam (FSA) en de Vereniging Studenten Actuariaat, Econometrie en Operationele Research (VSAE) gezamenlijk wordt georganiseerd. Dit tweedaagse evenement is erop gericht om op verschillende manieren interactie te creëren tussen (inter)nationale bedrijven en studenten.

De 21e editie van de Beroependagen zal op dinsdag 2 en woensdag 3 oktober plaatsvinden in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Gedurende dit evenement worden er door verschillende bedrijven presentaties en workshops gegeven om met studenten in contact te komen. Op woensdag 3 oktober staat onze recruiter Marco Mijnheer namens Accon avm op de Business Fair met een stand en een leuke activiteit.

Lees meer