Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Jouw recruiter

Hieronder vind je een overzicht van al onze recruiters. Bekijk welke recruiter bij jou in de buurt het beste bij je past en neem direct contact op met hem of haar.
Arina BlomArina Blom
 • linkedin
  Ga naar het publieke LinkedIn-profiel van Arina .
Contact Arina

Arina Blom

Manager Recruitment & Mobility bij acconavm
Mijn specialisatie bij acconavm

Binnen acconavm werk ik als Manager Recruitment & Mobility. Vanuit mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het in- en doorstroom beleid binnen onze organisatie.

Hoe ver ga ik voor acconavm

Het verantwoordelijkheidsgebied van mijn functie strekt zich ver uit! Van aanname tot ontwikkeling en doorstroom van het menselijk potentieel binnen onze organisatie, van kantoren in Groningen tot aan Zeeland en Maastricht. Het is mijn ambitie om het instroom- en doorstroom beleid verder met elkaar te integreren en steeds weer op zoek te gaan naar mogelijkheden om de kwaliteit van onze dienstverlening als stafafdeling verder te optimaliseren. Het geeft mij energie om mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Deze passie, om mensen te prikkelen uit hun comfortzone te stappen en zichzelf verder te ontwikkelen op een wijze die bij hen past, maakt dat ik een zichtbare bijdrage mag leveren aan onze organisatie.


Ik ben betrokken bij mijn team van recruiters. Samen bouwen aan een nog mooiere en slagvaardige organisatie, dat is wat mij drijft!

 • linkedin
  Ga naar het publieke LinkedIn-profiel van Winanda .
 • telefoon
  06-13666013
Contact Winanda

Winanda Veenstra

Recruiter bij acconavm
Mijn specialisatie bij acconavm

Als Recruiter bij acconavm ben ik verantwoordelijk voor de Achterhoek, Friesland, Groningen en Amstelveen en hou ik mijzelf bezig met het aantrekken van nieuwe talenten en professionals en campusevenementen.

Hoe ver ga ik voor acconavm

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in een ambitieuze organisatie, kwam acconavm op mijn pad. Een organisatie welke zich kenmerkt als een no-nonsense organisatie en waarbij je dichtbij jezelf kunt blijven omdat hier de ruimte voor wordt gegeven

Als Recruiter binnen acconavm houd ik mij bezig met het werven en selecteren van nieuwe kandidaten en de Campusevenementen. Bij het werven van nieuwe kandidaten kijk ik of een kandidaat het in zich heeft om over een aantal jaren ingezet te kunnen als adviseur binnen acconavm voor één van de verschillende bedrijfstakken.

Wat mijn werk inspirerend maakt is het contact met de verschillende studenten en vacaturehouders. Het geeft mij een voldaan gevoel als er een nieuwe collega wordt aangenomen en zowel de nieuwe collega als de vacaturehouder tevreden zijn. Dan is mijn missie geslaagd!

Ik kan acconavm zeker aanraden aan zowel starters als de meer ervaren kandidaten. Een starter binnen acconavm krijgt de kans zich te ontwikkelen binnen een inspirerende omgeving. Hierbij vind ik het belangrijk dat een potentiële kandidaat over eigen initiatief beschikt en er op gericht is zichzelf te blijven ontwikkelen in een vakgebied waarbij het van belang is op de hoogte te blijven van de actuele wet- en regelgeving.

Kortom: ‘’Ben jij nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat in een dynamische organisatie als acconavm? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!’’

 • telefoon
  06-51996856
Contact Annick

Annick Bax

Coördinerend Management Assistente bij acconavm
Mijn specialisatie bij acconavm

Bij acconavm ben ik werkzaam als coördinerend management assistente voor regio Limburg. Tevens ben ik het aanspreekpunt voor alle secretariële stageplaatsen voor alle vestigingen van acconavm in Nederland.

Hoe ver ga ik voor acconavm

Bij acconavm werken alle medewerkers verdeeld over ca. 50 locaties. Op onze stafafdelingen doen we er alles aan om hen te ondersteunen. Zoals met ICT, controlling en financiële administratie, facilitaire diensten, HRM en secretariële taken.  Als stagiaire secretarieel draag jij samen met andere stafmedewerkers er aan bij dat alle collega’s optimaal kunnen presteren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je secretariële stage bij acconavm te doen, neem dan contact met mij op of kijk naar de openstaande stageplaatsen op onze website.

Marco MijnheerMarco Mijnheer
 • linkedin
  Ga naar het publieke LinkedIn-profiel van Marco .
 • telefoon
  06-82495110
Contact Marco

Marco Mijnheer

Recruiter bij acconavm
Mijn specialisatie bij acconavm

Binnen acconavm houd ik me bezig met het aantrekken van nieuw, jong talent om onze leuke organisatie te versterken. Verder onderhoud ik in mijn rol het contact met hogescholen en studieverenigingen en ben ik te vinden op de bijbehorende campusevenementen. Ik ben verantwoordelijk voor de regio Noord- en Midden-Nederland. Hieronder vallen onze locaties in: Leeuwarden, Drachten, Dokkum, Sneek, Franeker, Groningen, Veendam, Uituizen, Meppel en Amstelveen.

Hoe ver ga ik voor acconavm

In mijn rol vind ik het mooi dat ik bepalend kan zijn voor het succes van onze organisatie. Ik heb een passie voor het plaatsen van kandidaten in een rol waarin ze lekker zichzelf kunnen zijn en hen talenten zo goed mogelijk in kunnen zetten. Op deze manier ga je fluitend naar het werk en kun je zo dicht mogelijk bij de klant staan om hen zo goed mogelijk te helpen bij de groei van zijn of haar onderneming. Dit is ook waar wij als acconavm voor staan: ondernemend, ambitieus, meedenkend, nauw betrokken en dichtbij. In mijn gesprekken met kandidaten probeer ik altijd te kijken naar de raakvlakken van de kandidaat met onze organisatie en de ambities op de lange termijn. Op deze manier probeer ik een match tot stand te brengen waar wij allebei gelukkig van worden.

Werken bij acconavm betekent dat je terecht komt in een persoonlijke en prettige omgeving waar je de vrijheid krijgt om je ambities waar te maken en jezelf te blijven ontwikkelen. Hierin word je bij acconavm volledig gefaciliteerd.
 

Mocht je van mening zijn dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen, dan ga ik graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Marijke Kloet-SonneveldMarijke Kloet-Sonneveld
 • linkedin
  Ga naar het publieke LinkedIn-profiel van Marijke .
 • telefoon
  06-82538712
Contact Marijke

Marijke Kloet-Sonneveld

Recruiter bij acconavm
Mijn specialisatie bij acconavm

Bij acconavm is mijn functie Recruiter. Waarbij ik continu bezig ben dé enthousiaste, gemotiveerde en kundige professionals en talenten aan te trekken om acconavm te komen versterken. Ik ben verantwoordelijk voor de regio Zuid-West, waar de volgende vestigingen onder vallen: Bergen op Zoom, Breda, Goes, Gorinchem, Middelburg, Oostburg, Hoofdplaat, Sliedrecht, Terneuzen en Zierikzee.

Hoe ver ga ik voor acconavm

acconavm biedt een ruime dienstverlening met op elk gebied zijn eigen specialisten. Deze specialisten bepalen mede het succes én de toekomst van onze klanten. Onze medewerkers maken het verschil! Aan mij de taak deze specialisten op de juiste plaats in de organisatie in te zetten en hen deze kans te bieden. Daarnaast biedt acconavmtalenten de ruimte zich verder te ontwikkelen en te kunnen doorgroeien in één van de verschillende bedrijfstakken. Mijn passie is om de verbinding te leggen tussen de vestigingen en nieuwe medewerkers. Ik word gelukkig als zowel de nieuwe medewerker als leidinggevende blij zijn met de gemaakte match.

 

Graag ga ik met je in gesprek de mogelijkheden binnen acconavm te bespreken!

Open sollicitatie

Open sollicitaties worden uitsluitend in behandeling genomen, indien deze via deze button worden ingediend.

Open sollicitatie sturen