Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Brenda Alves, Samenstelpraktijk

Opgegroeid op een melkveehouderij en de ambitie hebben om ook in de agrarische sector aan de slag te gaan, bracht mij bij acconavm. Na mijn studie Bedrijfskunde Management Economie en Recht in Groningen en een reis over de wereld, werk ik sinds september 2016 bij acconavm als junior assistent accountant op de agro afdeling samenstelpraktijk.

Mijn werkzaamheden begonnen voornamelijk met het inboeken van de administratie van klanten maar snel kwamen daar het samenstellen van jaarrekeningen en opstellen van fiscale aangiftes bij. Deze manier van inwerken heeft meegewerkt aan mijn ontwikkelingen. Door gelijk aan de slag te gaan onder goede begeleiding op de werkvloer leer je ontzettend veel.

De sfeer bij acconavm is gebaseerd op gezond boerenverstand en kan worden getypeerd als nuchter, gezellig en informeel. Samen met een team van adviseurs, juristen, fiscalisten en accountants zorg je dat de ondernemer wordt ondersteund, zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn. Zelf ben je hier een onderdeel van en denk je mee over welke keuzes de juiste zijn.


Net zoalsacconavm kijk ik ook graag naar de toekomst. Persoonlijk is mijn doel om mij verder te ontwikkelen in de richting van adviseur. In deze positie ga je de boer op en werk je dichtbij de ondernemer.

Brenda werkt als junior assistent accountant in Drachten.

acconavm events

Werken bij accon avm
21 september 2018