Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Gizem Kucukgoz

Gizem KucukgozBij acconavm controlepraktijk sta ik er nooit alleen voor
Als junior assistent volg ik het duale traject accountancy: het ene half jaar ben ik bij de controlepraktijk van acconavm aan het werk, het andere half jaar volg ik de opleiding aan het hbo. Het mooie van het werken bij de controleprakijk van acconavm is dat ik met al mijn vragen bij iedereen terecht kan ongeacht de functie die iemand heeft binnen de controlepraktijk. Ik sta er nooit alleen voor.

Alle ruimte om mezelf te ontwikkelen
De controlepraktijk van acconavm is een relatief klein team. Binnen dat team krijg ik alle ruimte om mezelf te ontwikkelen, om zelf na te denken en op ontdekkingstocht te gaan in ons vakgebied. Learning on the job, zeg maar. Ik controleer zelfstandig minder complexe posten en leg daarover alles vast in dossiers. De controleleiders begeleiden me daarbij. Zij nemen ruimschoots de tijd om mij van relevante feedback te voorzien. Ik heb overigens niet het gevoel dat ik continu op mijn vingers wordt gekeken tijdens mijn werk. Mijn collega’s vragen niet steeds waar ik mee bezig ben en hoe lang nog. Ik krijg veel vrijheid. Zo mag ik zelf op de klant afstappen als ik de klant iets wil vragen. Over vragen gesproken, als ik vragen heb, kan ik bij al mijn collega’s terecht. Het maakt ze echt niet uit als ik met hetzelfde vraagstuk vaker bij ze aanklop. Iedereen is en blijft goed benaderbaar en bereid te helpen, je loopt zo bij iedereen naar binnen. Drempels om op iemand af te stappen, zijn er niet. En de lijntjes zijn kort.

Thuis in die fijne collegiale sfeer
Wat zeker bijdraagt aan die fijne collegiale sfeer zijn de personeelsuitjes en bijeenkomsten met het hele team. Je leert elkaar daarmee ook buiten het werk kennen en komt erachter wat je aan elkaar hebt. Dat persoonlijke contact, de interesse in de mens achter je collega zorgt ervoor dat je iedereen goed kent. Dat komt de kwaliteit van het werk ten goede, het zorgt voor plezier en zin in het werk. Die persoonlijke interesse geldt ook voor de belangstelling voor de mens en business achter de klant. Ik merk dat ik als junior in zo’n prettige omgeving het beste tot mijn recht kom. Ik zit helemaal op mijn plek, al is het mijn streven om ooit register accountant te worden. In dat streven word ik hier bij acconavm overigens gesteund, al moet ik natuurlijk wel zelf initiatieven nemen en laten zien dat ik stappen wil maken en dat ook in me heb. Zoals het hoort dus.

Ik raad iedereen acconavm als werkgever aan, gezien alle voordelen die je hier hebt, je hier alles uit jezelf kunt halen en de kennis die je hier op korte termijn al meekrijgt.

Gizem Kucukgoz (19)
Junior assistent controlepraktijk

Bekijk het vacature-aanbod van de controlepraktijk voor starters.

acconavm events

Werken bij accon avm
21 september 2018