Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Kevin Bakx - Samenstelpraktijk

Als Assistent Accountant ben ik werkzaam bij acconavm in de samenstelpraktijk op de vestiging in Breda. Hier voer ik voor een grote groep MKB ondernemers diverse taken uit, waaronder het samenstellen van jaarrekeningen, het verwerken en controleren van administraties, het opstellen van BTW-aangiften en het uitwerken van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting.

acconavm is een landelijke organisatie maar kent door het grote aantal regionale vestigingen toch een informele en persoonlijke sfeer. Vanwege het grote aantal collega’s heb je altijd toegang tot een grote database aan kennis en ervaring over allerlei verschillende onderwerpen. Het lokale karakter van ieder kantoor zorgt echter voor een hechte samenwerking met collega’s en geeft de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ik heb zelf contact met diverse klanten en ga regelmatig met accountmanagers op pad.

Binnen acconavm is er ook oog voor jouw ontwikkeling als young professional. Naast de persoonlijke begeleiding die je dagelijks ontvangt vanuit je directe collega’s, worden er intern ook diverse scholingen en trainingen aangeboden met als doel jezelf verder te ontwikkelen. Ik ben gestart met het vervolgtraject van mijn studie voor AA. Ook volg ik met leeftijdsgenoten uit de gehele organisatie een traject waarbij onze vaardigheden en kennis verbeterd worden door middel van diverse trainingen.

Kevin Bakx is werkzaam in de functie van Assistent Accountancy in ons kantoor in Breda

acconavm events

Werken bij accon avm
21 september 2018