Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Maud Coolen

Ik heb écht tijd voor mijn hobby’s
Familie, vrienden, sport, vakantie, bij acconavm controlepraktijk draait het niet alleen maar om werken. Natuurlijk wordt er professioneel het nodige van me verwacht, dat ik kwaliteit lever bijvoorbeeld, maar naast mijn werk is er voldoende ruimte voor privéaangelegenheden. Bij acconavm controlepraktijk is de verhouding werk en privé goed in balans. Zes voorbeelden.

1. Studie- en opleidingsmogelijkheden
Als ik een keer voor mijn studie of privézaken ergens naartoe moet, dan kan dat. Dan krijg ik daarvoor de tijd en ruimte. Met een contract van 36 uur volg ik de duale studie accountancy aan Nyenrode. Van maandag tot en met donderdag werk ik bij acconavm controlepraktijk. Op vrijdag ga ik naar school. Soms de hele dag, soms alleen de ochtend. Dan ben ik de middag vrij. acconavm controlepraktijk faciliteert mij ruimschoots in mijn opleidingsmogelijkheden.

2. Sport
Iedereen heeft wel een hobby. Voor mij is dat mijn sport. Twee keer in de week volleyballen en één keer in de week dansen. Als ik op de dagen dat ik moet trainen of een wedstrijd heb op tijd of iets eerder wegga, kijkt niemand me raar aan. Bij acconavm controlepraktijk weet iedereen dat je ook een leven hebt naast je werk en dat je de tijd op een ander moment inhaalt. Hobby’s, je sport hoort bij je leven. acconavm controlepraktijk biedt me de ruimte om de tijd en vrijheid die ik daarvoor nodig heb te nemen.

3. Teambuilding
Indien nodig nemen we als collega’s zoveel als mogelijk het werk van elkaar over. Dat heeft te maken met betrokkenheid. Die is bij acconavm controlepraktijk heel sterk. Naar het werk en naar elkaar toe. Om die betrokkenheid te vergroten, organiseren we regelmatig teambuildingsuitjes. Zo proberen wij geregeld elkaars sporten uit. Het mooie is dat we elkaar dan op een informele manier beter leren kennen, wat zorgt voor een nog betere samenwerking op het werk.

4. Thuiswerken
Bij acconavm controlepraktijk is thuiswerken algemeen aanvaard. Het is geen probleem, tenminste, als het werk het toelaat. Zit je bij een klant op een controleopdracht dan kan het wel eens wat lastiger zijn. Technisch is in ieder geval alles ingeregeld om op afstand te werken. Bij de klant of vanuit huis. acconavm controlepraktijk faciliteert hierin volledig. Laptop, smartphone, leaseauto afhankelijk van functieniveau.

5. Vakantiedagen
Op basis van fulltime heb je bij acconavm controlepraktijk recht op dertig vakantiedagen, oftewel zes weken. In mijn geval zijn dat er naar verhouding 27. Die kan ik naar eigen inzicht opnemen. Voldoende tijd en ruimte dus om van een welverdiende vakantie te genieten en me weer helemaal op te laden om te presteren op mijn werk.

6. Salaris
Bij acconavm controlepraktijk hanteren ze een marktconform salaris. Daar is recent nog onderzoek naar gedaan. Met het salaris dat ik krijg, kan ik ruimschoots de dingen doen naast mijn werk die ik graag wil doen.

Ik zit lekker in mijn vel. Vooral ook omdat ik naast mijn werk voldoende ruimte krijg voor privéaangelegenheden. Bij acconavm controlepraktijk begrijpen ze dat. Daarom vind ik het zo geweldig om bij acconavm controlepraktijk te mogen werken.

Maud Coolen (19)
Junior assistent controlepraktijk acconavm adviseurs en accountants

Bekijk het vacature-aanbod van de controlepraktijk voor starters.

acconavm events

Werken bij accon avm
21 september 2018