Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Bram Willigenburg, Samenstelpraktijk

Bram Willigenburg‘Als junior assistent accountant ben ik werkzaam bij accon avm op de vestiging Veenendaal. Hier werk ik drie dagen in de week in de samenstelpraktijk. Het samenstelteam bestaat uit acht (junior) assistent accountants, aangestuurd door twee teamleiders. Daarnaast volg ik de duale opleiding accountancy, wat betekent dat ik tijdens de twee dagen wanneer ik niet werk naar school ga.

Er zijn veel verschillende werkzaamheden die ik uitvoer tijdens mijn werkdagen, zo voer ik bijvoorbeeld kwartaaladministraties maar stel ik ook regelmatig een jaarrekening samen of verzorg ik de aangifte vennootschapsbelasting. Hierbij krijg ik begeleiding van de collega’s in mijn team.

Als ik vragen heb kan ik altijd bij hen terecht en nemen zij de tijd om er voor te zorgen dat bepaalde dingen voor mij helder worden. Dit is erg belangrijk voor mij omdat ik dankzij deze uitleg niet alleen leer hoe ik mijn werkzaamheden moet uitvoeren, maar ik leer ook de gedachte erachter. Hierdoor ben ik mij bewust wat de toegevoegde waarde is van mijn werkzaamheden voor ondernemers. Dit maakt het werken een stuk leuker. Ook mijn opleiding is voor accon avm erg belangrijk zo heb ik gemerkt. De teamleiders zijn altijd erg geïnteresseerd in de vakken die ik volg en proberen mijn werkzaamheden ook hierop aan te laten sluiten. Hierdoor voel ik dat ik er niet alleen voor sta.’

Bram werkt als junior assistent accountant in Veenendaal.

acconavm events

Werken bij accon avm
21 september 2018