Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Coenraad van der Mark: Friesland

Na mijn opleiding Agrarisch Ondernemerschap aan de hogeschool Van Hall Larenstein heb ik direct bij acconavm gesolliciteerd. Waarom heb ik voor acconavm gekozen? Ik vind het belangrijk dat een bedrijf investeert in de toekomst. Bovendien sprak de organisatie mij aan vanwege de  opleidingstrajecten voor junioren.

Ik focus mij op de agrarische sector. Een interessante sector, door de vele ontwikkelingen die zich hierin afspelen. Ik ben werkzaam op de samenstelpraktijk. Hier houd ik mij bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes.

Binnen acconavm heeft iedereen een vast aandeel in klanten. Dit heeft als voordeel dat je betrokken bent binnen een bedrijf en je meedenkt over de mogelijkheden. Zo adviseer ik bedrijven over investeringen en over het drukken van winsten. Ook volg ik binnen acconavm een cursus speciaal voor starters. Hier bouw ik een netwerk op die in de toekomst van pas kan komen. Daarnaast draagt de cursus bij aan mijn ontwikkeling en krijg ik de ruimte om kennis te delen.

Mijn doel is om adviseur te worden. Sinds kort heb ik mijn eerste stap hierin gezet, ik ben adviseur van enkele bedrijven in de agrarische sector. acconavm geeft de ruimte om dit doel te behalen, en door te groeien naar de baan die bij mij past. Dit levert veel plezier en tevreden klanten op.

acconavm events

Werken bij accon avm
21 september 2018