Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Esther Menkveld, Samenstelpraktijk

Esther is inmiddels doorgegroeid naar de functie van Aspirant Accountmanager, maar over haar periode als starter in de functie van Junior Assistent Accountancy gaf zij het volgende aan:

Afgestudeerd en dan!? Dat dacht ik toen ik mijn diploma Bedrijfseconomie behaalde. acconavm gaf mij de kans om meteen na mijn opleiding door te leren, te groeien en te ontwikkelen in de praktijk. Mijn functie is Junior Assistent Accountancy in de agrarische sector en ik ben op dit moment werkzaam op de vestiging in Lochem. Dat betekent kort gezegd dat ik de administratie, de jaarrekening en de bijbehorende fiscale aangiften verzorg. Deze drie werkzaamheden vormen voor mij een belangrijke basis. Ik vind het interessant en uitdagend om adviesmogelijkheden te signaleren en de ondernemer te ontzorgen.

Vanaf dag één werk je voor de klant en lever je, samen met een enthousiast team of individueel, een bijdrage aan de uitvoering van uiteenlopende opdrachten. Met een flinke dosis ambitie en het creëren van kansen kun je doorgroeien naar een adviesfunctie. Een functie die je dichtbij de klant brengt waarbij je nauw samenwerkt met de klant en op basis daarvan goed kan adviseren op verschillende uiteenlopende gebieden, zoals fiscale aspecten maar ook op technische resultaten. De 'boer op' en de mens en de ondernemer achter 'de klant' leren spelen een belangrijke rol in mijn werk. Binnen acconavm is de werksfeer gezellig, informeel maar tegelijkertijd professioneel. Collega's zijn behulpzaam en iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Je kunt zelf ruimte creëren om aandacht te besteden aan je eigen ontwikkeling met behulp van opleidingsplannen en opleidingen, zowel intern als extern. Naast mijn werk volg ik, dan ook intern bij acconavm een opleiding richting Belastingadviseur om mijn kennisgebied te verbreden en kan blijven groeien.