Find us

acconavm vind je ook op

Laatste activiteiten op Instagram

Laatste activiteiten op Twitter

corporate site www.acconavm.nl
Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm-ers bewijzen het elke dag.
Dicht bij ondernemers

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen met betrekking tot werken bij acconavm. Mis je nog een vraag en antwoord in dit overzicht?
Neem dan contact op via recruitment@acconavm.nl

Solliciteren

Hoe gaat de sollicitatieprocedure in zijn werk?

Alles wat je over onze sollicitatieprocedure moet weten, kun je hier vinden. 

Ik heb een afspraak met een recruiter. Waar kan ik gegevens van de vestiging vinden?

Op onze contactpagina zie je welke vestiging van acconavm bij jou in de buurt is. Wij hebben op dit moment 45 vestigingen door het hele land dus ver hoef je nooit te reizen. Hoe je er het snelst komt, kun je aflezen met behulp van de OV planner die ook op onze contactpagina te vinden is.

Wat doet de recruitment afdeling met mijn persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens bewaren we gedurende het hele sollicitatieproces. Dat doen we heel zorgvuldig: in een afgeschermde database die alleen toegankelijk is voor de medewerkers die direct bij je sollicitatie betrokken zijn. Ná je sollicitatie bewaren we jouw gegevens in dezelfde, afgeschermde database.

Vacatures

Waar vind ik een overzicht van alle openstaande vacatures?

Een overzicht van alle vacatures vind je hier. De vacatures zijn onderverdeeld naar plaatsingsdatum, vakgebied, vestiging en functieniveau zodat je makkelijk en snel relevante vacatures kunt bekijken.
 

Ik heb een vraag over een vacature. Met wie kan ik contact opnemen?

Met vragen over een vacature kun je altijd terecht bij een van onze ervaren recruiters. Je kunt de contactgegevens van onze recruiters hier vinden. Daarnaast vermelden we in elke vacatureplaatsing de contactgegevens van de vacaturehouder of recruiter. Mocht je vragen hebben, neem dan dus gerust contact op. 


 

Ik wil op de hoogte blijven van actuele vacatures. Hoe doe ik dat?

Wil je op de hoogte wilt blijven van actuele vactures, meld je dan aan voor onze 'vacature alert'. Je krijgt dan alle nieuwe vacatures direct in je inbox.

Opleidingen

Welke opleidingen kan ik volgen?

Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg)opleidingen. Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals. Hier kun je meer informatie vinden over jouw ontwikkelingsmogelijkheden bij ons.

Contact

Waar kan ik de contactgegevens van jullie kantoren vinden?

Kijk hier welke vestiging van acconavm bij jou in de buurt is. Wij hebben op dit 45 vestigingen door het hele land dus ver hoef je nooit te reizen. Hoe je er het snelst komt, kun je aflezen met behulp van de OV planner die ook op onze contactpagina te vinden is.

Ik wil jullie graag beter leren kennen. Waar kan ik terecht?

acconavm is altijd actief met initiatieven om nieuwe collega's te leren kennen. Hoe groter de betrokkenheid, hoe nauwer de samenwerking en hoe beter de resultaten. Dat sluit naadloos aan op onze visie: dichtbij kom je verder. De events die wij organiseren zijn de eerste stap om (ex)studenten, professionals uit onze branche en managers uit het bedrijfsleven te leren kennen. Een overzicht van events kun je hier vinden. 

Zijn jullie op Facebook te vinden?

Wil je meer weten over werken bij acconavm, kijk dan ook even naar onze Facebook pagina. Via onze Facebook pagina wordt je uitgebreid geïnformeerd over het werken bij acconavm. Klik hier om direct fan te worden van onze Facebook pagina.

Stage

Kan ik bij jullie stage lopen?

Wil je 'meedraaien' met de professionals in onze organisatie? Wij bieden je een stage aan, die je een scherp beeld geeft van het accountantsvak. Niet alleen hoe je kennis in de praktijk brengt, maar ook hoe je je persoonlijkheid 'aan het werk zet'. Hoe je je ambities laat spreken, je talenten inzet, continu probeert om zaken te doorgronden en optimaliseren. Meer informatie over onze stages kun je hier vinden.

Open sollicitatie

Hoe kan ik een open sollicitatie sturen?

Je kunt een open sollicitatie sturen door hier je cv toe te voegen en de aanvullende vragen te beantwoorden.

Wat doen jullie met mijn open sollicitatie?

Binnen maximaal zeven werkdagen na ontvangst van je open sollicitatie ontvang je een terugkoppeling van een van onze recruiters. Dit betekent een uitnodiging voor een gesprek of het doornemen van je wensen en mogelijkheden voor vacatures in een regio of een afwijzing wanneer je (nog) niet voldoet aan de functie- en/of organisatievereisten. Mocht je vragen hebben over je open solliciatie, neem dan contact op met een van onze recruiters.